Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Tak tohle předjíždění nebylo z nejšťastnějších

Nesmyslné předjíždění mladé řidičky skončilo ohrožením autobusu a dopravní nehodou

čtvrtek 25. ledna 09:37 , aktualizace 09:37

Nehody Policie


     V úterý před půl jedenáctou v noci došlo u kruhového objezdu v ulici K Cihelnám v Plzni Černicích k dopravní nehodě, během které řidička vozu Audi A3 nepochopitelně ohrozila autobus plný lidí a poté s autem skončila mimo silnici.


     Mladá žena pracující podle svědků v nedaleké továrně se rozhodla před kruhovým objezdem zcela zbytečně předjet osmnáct metrů dlouhý kloubový autobus, dle všeho ale špatně odhadla vzdálenost a řadit zpět do jízdního pruhu se začala až těsně před ostrůvkem oddělujícím výjezd a nájezd kruhového objezdu.

     Řidič autobusu, ve kterém cestovalo asi 40 cestujících, naštěstí stačil zareagovat a přibrzdit, takže nedošlo ke střetu vozidel, řidička ale manévr nezvládla a dostala se do smyku. Následně najela na kruhový objezd, pokračovala napříč vozovkou a nakonec havarovala mimo silnici.

     Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob. "Třiadvacetiletá žena se podrobila dechové zkoušce na alkohol, která vyšla s negativním výsledkem. Policisté nehodu vyřešili v příkazním řízení na místě, tedy pokutou," uvedla nám tisková mluvčí policie. 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.