Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Kuriózní nehoda zemědělcova

Senior za jízdy ztratil balík sena, který pak trefil jiný řidič

9. července 2019 11:40 , aktualizace 15:09

     V neděli 7. července těsně před třetí hodinou odpoledne řídil jednasedmdesátiletý zemědělec nákladní automobil Mitsubishi po silnici ve směru od Petrovic nad Úhlavou na Nýrsko a na korbě vezl balíky sena.
     Starý muž však velmi podcenil upevnění nákladu, jeden z balíků se uvolnil, spadl na vozovku do protisměru a narazil do Renaultu jedoucí v opačném směru od Nýrska.
     Jaké jsou pocity řidiče, když se proti němu zhruba stovkou blíží dvoumetrový balík sena, lze jen těžko domýšlet, ale zajisté nepůjde o nic příjemného. Řidič naštěstí nezazmatkoval, vůz udržel na silnici a tak nedošlo ke zranění osob.
     "Ovlivnění alkoholem bylo u obou řidičů vyloučeno provedenou dechovou zkouškou. Na osobním automobilu Renault byla škoda vyčíslena na 15 tisíc korun. Při šetření dopravní nehody řidič vozidla Mitsubishi nepředložil doklad o zdravotní způsobilosti podle zákona o provozu na pozemních komunikacích, kdy šlo o řidiče, který již dovršil věk 71 let. Policistům pak uvedl, že tento doklad ani nevlastní," sdělila nám mluvčí policie.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!