Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Autem téměř až do kulturáku

Osmnáctiletý řidič odrazil vůz osmdesátiletého seniora na schody domu Družba

16. prosince 2022 10:17 , aktualizace 12:34

Nehody

     K poněkud kuriózní dopravní nehodě došlo včera dopoledne v Ostrově, kde po střetu s jiným vozem skončila Škoda Fabia až na schodech domu Družba ležícího u místního kulturního domu.

     Z místa bylo hlášeno zranění minimálně jedné osoby, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Záchranáři si do péče převzali starší spolujezdkyni z Fabie, kterou po ošetření na místě transportovali do nemocnice, naštěstí jen s lehčím zraněním. Hasiči zajistili stabilizaci vozidla a později asistovali odtahové službě při jeho naložení.

     "Osmnáctiletý řidič vozu Volkswagen nedal při průjezdu křižovatkou přednost vozu Škoda osmdesátiletého řidiče jedoucího po hlavní komunikaci, přičemž došlo ke střetu, po kterém oba vozy skončily na chodníku a vůz Škoda vyjel na schodiště budovy," popsal nám nehodu tiskový mluvčí policie s tím, že zranění při střetu utrpěla devětasedmdesátiletá spolujezdkyně z vozu Škoda. 

     Policisté u obou řidičů vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají.

Foto HZS

 


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.