Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Loupež v autobusu spáchal s velice neobvyklou zbraní

Muži za napadení řidiče hrozí až desetiletý trest vězení

17. srpna 2022 10:43 , aktualizace 10:43

Loupež Napadení Vazba Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical

      Ve čtvrtek 11. srpna krátce před desátou hodinou večer se v Sokolově do cesty projíždějícímu autobusu postavil muž. Řidič autobusu muže vidění znal, takže mu zastavil a otevřel dveře. Muž do autobusu nastoupil a ten pokračoval v jízdě. Bohužel pro řidiče, který ve voze jel již sám, k němu muž přistoupil, začal mu vyhrožovat a žádat vydání peněz.

     "Třicetiletý muž čtyřicetiletému řidiči vyhrožoval fyzickým napadením a pobodáním injekční stříkačkou s neznámou tekutinou, kterou držel v ruce, a požadoval po něm vydání peněz. Řidič mu nakonec po neustálém vyhrožování ze strachu o svůj život a zdraví vydal finanční prostředky z tržby a agresor autobus opustil," popsal nám tiskový mluvčí policie.

       Policisté se případem začali hned po oznámení zabývat a třicetiletého útočníka během několika desítek minut vypátrali a zadrželi.
       "Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání třicetiletého muže ze Sokolova, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což ten akceptoval a na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby," doplnil mluvčí policie s tím, že v případě prokázání viny útočníkovi hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Foto ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.