Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pachatele loupeže dopadli tři minuty po přijetí oznámení - gratulujeme pánové!

Aktualizace článku: "Pachatel se zbraní přepadl čerpací stanici"

22. prosince 2023 10:25 , aktualizace 11:12

Loupež Policie Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     Předevčírem jsme informovali o přepadení čerpací stanice Robin Oil v Mýtě na Rokycansku a slíbili, že se případu budeme dále věnovat. Dnes tedy přinášíme nové informace k přepadení i zadržení pachatele:

     Ve středu 20. prosince krátce před třetí hodinou odpoledne přistoupil neznámý muž k ženě obsluhující pokladnu, a s nožem v ruce po ní požadoval vydání peněz. Obsluha muži ve strachu o život vyhověla a otevřela pokladnu
     "Muž se zmocnil papírových bankovek v celkové hodnotě 16 tisíc korun a z prostor čerpací stanice utekl," uvedla tisková mluvčí policie.

      Na místo činu byly ihned po přijetí oznámení operačním důstojníkem vyslány policejní hlídky obvodních oddělení, hlídka speciální pořádkové jednotky a také hlídka dálničního oddělení Svojkovice. Právě policisté z dálničního oddělení podezřelého pouhé tři minuty po přijetí oznámení zadrželi na hrázi rybníka v obci Mýto.

      "Případ i podezřelého si převzali rokycanští kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež a na případu dále intenzivně pracovali.
      Ve čtvrtek 21. prosince v odpoledních hodinách pak zahájili trestní stíhání pětadvacetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež. Státnímu zástupci spolu se spisovým materiálem podali podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,"
doplnila dnes mluvčí policie.


O případu jsme informovali v článku:

Pachatel se zbraní přepadl čerpací stanici

     Policisté se v současné chvíli zabývají velmi závažným zločinem loupeže, ke kterému došlo v průběhu středečního odpoledne na čerpací stanici Robin Oil v Mýtě na Rokycansku.

     Pachatel obsluhu přepadl se zbraní a po činu z místa utekl. Na místo okamžitě vyjelo větší množství policejních hlídek a policisté začali po pachateli pátrat. Zároveň na místo vyjel výjezd kriminální policie, technik zajistil veškeré dostupné stopy a kriminalisté převzali vyšetřování.

     "Krátce po činu jsme zadrželi podezřelého muže a nyní s ním provádíme procesní úkony. Při události nebyl nikdo zraněn," uvedla nám tisková mluvčí s tím, že šetření případu je na samém počátku a není tedy v tuto chvíli možné uvést více informací.

     Muže čeká obvinění z trestného činu loupež, za který mu hrozí v případě odsouzení až deset let.

 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.