Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nehoda motorkáře u Křimic, na místě všechny záchranné složky

Muž při nárazu do ostrůvku utrpěl zranění končetin a hrudníku

29. června 2022 19:52 , aktualizace 21:11

Nehody Záchranáři

      Dnes v podvečer kolem sedmé hodiny došlo u Křimic ve směru od Vochova k dopravní nehodě, při které muž na motocyklu Honda najel do betonového středového ostrůvku a dopravní značky.

      Z místa bylo hlášeno zranění jezdce, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a sorbentem zlikvidovali uniklé provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali muže, kterého po ošetření transportovali do nemocnice. "Muže narozeného v roce 1973 transportujeme se středně těžkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.

      Policisté samozřejmě chtěli jezdce podrobit dechové zkoušce, ale ten ji vzhledem k utrpěnému zranění hrudníku nebyl schopen, a proto byl nařízen odběr krve. Policisté na místě nehodu šetří.

AKTUALIZACE:
      "Řidič narozený v roce 1973 jel Chebskou ulicí od Kozolup na Křimice, přehlédl vyvýšený ostrůvek s motocyklem spadl a narazil do dopravní značky. Případem se policisté dále zabývají," uvedla tisková mluvčí policie.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!