Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motocyklista způsobil značnou škodu a utekl od nehody

"Po bouračce opřel motorku o školu a zmizel," popsali nám místní

30. srpna 2022 12:08 , aktualizace 12:12

Nehody

     Včera před třetí hodinou odpoledne došlo v Třemošné k dopravní nehodě, při které se střetl motocykl Kawasaki s tahačem DAF. Naprosto nepochopitelně se ale zachoval řidič motocyklu, který po nehodě zvedl motorku, opřel jí o nedalekou školu a z místa utekl.
     "Řidič motocyklu Kawasaki jel ve směru od Horní Břízy na Plzeň a při nájezdu do pravotočivé zatáčky v prostoru křižovatky ulic Americká, Plaská a Družstevní nepřizpůsobil rychlost jízdy, následkem čehož přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním automobilem DAF řízeným mužem narozeným v roce 1994. Po střetu motocyklista, který při jízdě neměl ochrannou helmu, svůj stroj odtlačil o několik metrů dále, kde ho zanechal a z místa odešel," popsala tisková mluvčí policie.

     Podle našich informací motocyklista na úplně novém tahači, který řidič zrovna vezl z prodejny způsobil vysokou škodu blížící se sto tisícům korun.
     Policisté zajistili motocykl, na kterém byla zjištěna registrační značka hlášená jako odcizená, okolnostmi nehody se dále zabývají a po řidiči motocyklu pátrají. 

Foto PČR

 



Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!