Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motocyklista vjel do skupinky dětí, jedno z nich zemřelo na místě

Šetření této tragédie převzali kriminalisté a na místě nyní pracuje samozřejmě i koroner

12. června 2022 17:51 , aktualizace 18:28

Nehody Smrt Záchranáři

     Dnes odpoledne před třetí hodinou došlo k tragické dopravní nehodě na silnici z Klatov do Železné Rudy. Dle prvotních informací v blízkosti obce Čachrov do skupinky asi čtyř dětí přecházejících silnici vjel motocyklista a smetl malého chlapce.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky a z letiště v Líních také vzlétl vrtulník Letecké záchranné služby. Bohužel i přes obrovskou snahu všech zasahujících chlapec narozený v roce 2013 střet s motocyklem nepřežil a zemřel ještě na místě.

     "Ve 14:43 byla oznámena na tísňovou linku dopravní nehoda motorkáře a chodce u obce Čachrov na Klatovsku.
     Chlapec utrpěl velmi vážná zranění. Na místě byla ihned zahájena laická KPR, vedená operátorem tísňové linky. Posádky ZZS i LZS si ihned po příjezdu a příletu převzaly resuscitaci a pokračovaly v ní dalších 30 minut, bohužel přes veškerou snahu zasahujících se nepovedlo obnovit životní funkce mladého chlapce a lékař na místě konstatoval úmrtí,"
uvedla nám k této nehodě mluvčí záchranné služby.

     Motocykl značky BMW řídil muž narozený v roce 1989 a jel ve směru od Železné Rudy na Klatovy.

     Policisté v tuto chvíli na místě provádějí krizovou intervenci blízkým zemřelého dítěte. Šetření nehody si převzali kriminalisté a na místě nyní pracuje samozřejmě i koroner.

     Silnice byla po dobu vyšetřování nehody zcela uzavřena a policisté odkláněli dopravu na objízdnou trasu.



T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.