Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání Video

Srazil a zranil motorkáře, z místa pak zbaběle ujel - doplněno video

"Já nemám řidičák, tak tu na policii čekat nebudu!" prohlásil muž a ujel od zraněného

23. června 2023 11:07 , aktualizace 11:16

Nehody


Aktualizace:

     K níže popsané dopravní nehodě se nám podařilo získat i video, které doplňujeme. Pokud jste nehodu viděli nebo máte jakékoli informace k muži, který vozidlo řídil a od nehody zbaběle ujel, předejte je prosím policii.

Původní článek:

     V úterý kolem šesté hodiny večer došlo v ulici U Prazdroje na křižovatce s výjezdem nákupního centra Hornbach k dopravní nehodě, při které osobní vůz srazil motorkáře jedoucího směrem do centra, který brzdil před semaforem. Náraz motocykl srazil na zem, po které se klouzal asi dvanáct metrů až na přechod pro chodce.

      Podle svědků se mělo jednat o vůz Alfa Romeo, ze kterého řidič pouze otřesenému a zraněnému motorkáři sdělil, že nemá řidičský průkaz, takže na policii rozhodně čekat nebude, zavřel dveře vozu a z místa odjel.

      K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody, protipožární opatření a likvidaci unikajících provozních kapalin, zatímco záchranáři si do péče převzali motocyklistu.

      "Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem v prostoru před křižovatkou ulic U Prazdroje x výjezd Gambrinus x výjezd Hornbach nedodržel dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za motocyklem Yamaha řidiče narozeného v roce 1975, který jel před ním a svůj motocykl zastavoval před uvedenou křižovatkou na žlutý signál světelného signalizačního zařízení. Po dopravní nehodě neznámý řidič z místa ujel," popsala tisková mluvčí policie s tím, že hmotná škoda byla vyčíslena na 120 tisíc korun.

     Na místě byla sice nalezena registrační značka z vozu, policisté ale zjistili, že je přidělena jinému vozu, který je v současné době odstaven jako nepojízdný. Po viníkovi nehody i vozidle tak policisté dále pátrají.

Foto HZS

 

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.