Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda motorkáře, jeho stroj se roztrhl na dva kusy a začal hořet

Motocyklista se po vážné nehodě musel ihned podrobit náročné operaci

Autor: Jana Holá úterý 2. dubna 16:32 , aktualizace 16:32

Nehody


     V pátek po desáté hodině večer došlo na napojení silnice z Horní Lukavice na hlavní tah z Plzně na Přeštice k vážné dopravní nehodě, během které došlo k pádu motocyklisty. Motocykl s uraženou vidlicí pak skončil několik desítek metrů od řidiče a začal hořet.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události, vysokotlakým proudem uhasili trosky motocyklu a poskytli předlékařskou první pomoc motorkáři, kterému mimo jiné nasadili krční límec a zajistili tepelný komfort.

     "Muže jsme se středně těžkým zraněním transportovali do Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů. Zde se mladý muž, který podle našich informací utrpěl několik zlomenin, musel okamžitě podrobit operaci.

     Naši redakci kontaktovali kamarádi zraněného motorkáře s prosbou, zda by mu mohli našim prostřednictvím poslat přání, že mu to prý udělá radost. Samozřejmě jsme rádi vyhověli: "Dominiku, kamaráde, tak vidíš, přece jen ses na Krimi taky dostal! Přejeme ti brzké uzdravení a myslíme na tebe! Ahoj Kravál a další tvý kamarádi!" 

     "Řidič narozený v roce 1994 jel s motocyklem Honda po silnici I/27, když přibližně dva kilometry před Přešticemi při průjezdu levotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a sjel do pravého silničního příkopu, kde narazil do kanálové vpusti. Dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu před jízdou," doplnila informace mluvčí policie s tím, že policisté z územního odboru Plzeň venkov se dále zabývají veškerými okolnosti této dopravní nehody.

Foto HZS

iPhone Plzeň

iPhone-Plzeň - oprava a servis iPhonů. Nejde nám pouze o rychlou opravu, ale především o kvalitu a preciznost, s níž přistupujeme ke každému zařízení, jako by to bylo naše vlastní.