Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motorkář nezvládl zatáčku

Dnes odpoledne došlo v serpentýnách mezi Smedčicemi a Sedleckem k havárii motocyklisty

5. června 2021 19:32 , aktualizace neděle 6. června 17:17

     Dnes odpoledne před půl šestou došlo nedaleko Chrástu, v serpentýnách mezi Smedčicemi a Sedleckem, k havárii motorkáře. Z místa bylo hlášeno zranění muže, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Ukázalo se, že serpentýnami projížděli dva motorkáři, jeden jízdu zvládl, druhý ale havaroval. První pomoc zraněnému muži poskytl druhý motocyklista.
     "Muž z Plzně narozený v roce 1993 jel na motocyklu Yamaha ve směru od Sedlecka na Smědčice a nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou, vjel mimo komunikaci, kde havaroval. Dechová zkouška s negativním výsledkem. Odhadnutá škoda je padesát tisíc korun a nehodu šetří dopravní policisté z Rokycan," uvedla mluvčí policie.
     Hasiči zajistili místo nehody a převzali řízení v místě provizorně umožněné kyvadlové dopravy. Zraněného muže si převzali do péče záchranáři a po ošetření na místě ho transportovali do Fakultní nemocnice v Plzni.


 




Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!