Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motorkář skončil pod vlastním strojem

Zraněného muže musel do nemocnice transportovat vrtulník LZS

1. května 2023 16:33 , aktualizace 17:54

Nehody Záchranáři

Partner článku – Alfa Tactical


     Dnes před druhou hodinou odpoledne byl u Nových Mitrovic na jižním Plzeňsku nalezen v příkopu u silnice starší zraněný motocyklista pod havarovaným motocyklem značky Ducati.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky a vzhledem k mužovu zranění byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby. "LZS z místa transportovala muže narozeného v roce 1965 na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň, se středně těžkým zraněním, ale při vědomí," uvedli nám záchranáři.

     Jak k nehodě došlo popsal tiskový mluvčí policie: "Řidič motocyklu zhruba dva kilometry před obcí Nové Mitrovice nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu levotočivé zatáčky, přejel pravou krajnici a havaroval v silničním příkopu. S ohledem na mužovo zranění nebylo možné provést dechovou zkoušku na alkohol a byl proto nařízen odběr krve v nemocnici. Okolnostmi nehody se dále zabýváme."

Foto: Hasiči

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.