Foto

Vážná nehoda motorkáře

Pro zraněného muže musel letět vrtulník LZS

23. srpna 2023 08:57 , aktualizace 10:40

Hasiči Záchranáři Nehody


     Dnes před osmou hodinou ráno došlo na silnici z Plzně do Kralovic mezi Hadačkou a Kralovicemi k dopravní nehodě, při které motocyklista vyjel ze silnice a havaroval. Z místa bylo hlášeno jeho možné vážné zranění, takže k nehodě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale vzlétl i vrtulník Letecké záchranné služby z letiště v Líních.

      Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny. Záchranáři si mezitím do péče převzali zraněného motocyklistu a po ošetření na místě ho transportovali do nemocnice.

     "Muž narozený v roce 1980 byl se středně těžkým zraněním letecky transportován na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici. 

Aktualizace:

     "K dopravní nehodě došlo dnes před osmou hodinou ráno. Motocyklista narozený v roce 1980 jel na motocyklu značky Honda od Kralovic na Hadačku a začal předjíždět nákladní vůz značky Iveco, během čehož manévr nezvládl a havaroval do levého silničního příkopu," uvedla nám mluvčí policie s tím, že řidič nákladního vozu měl výsledek testu na přítomnost alkoholu negativní a u motocyklisty nebylo vzhledem k jeho zraním možno test provést, takže byl u něj nařízen odběr krve ve zdravotnickém zařízení.

Foto: HZS

 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.