Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Motorkář vyletěl ze silnice

Vážně zraněného motorkáře do nemocnice transportuje vrtulník LZS

30. dubna 2019 18:56 , aktualizace 19:00

     Dnes odpoledne po páté hodině došlo na silnici II. třídy mezi obcemi Kloušov a Buková k nehodě motorkáře. Řidič motocyklu Harley Davidson zatím z neznámého důvodu vyletěl ze silnice a skončil vážně zraněný v příkopu. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky a z Líní startoval vrtulník LZS.
     "Z místa transportujeme muže leteckou cestou, se středně těžkým zraněním, ale při vědomí na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedli záchranáři.
      "Řidič narozený v roce 1954 na motocyklu Harley Davidson havaroval z dosud přesně nezjištěných příčin. Provedením dechové zkoušky na místě byla vyloučena přítomnost alkoholu. Výše hmotné škody je vyčíslena přibližně na 100 000 Kč. Okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají dopravní policisté z územního odboru Plzeň-venkov," doplnila mluvčí policie.

Foto: Ilustrační

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.