Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motorkář srazil motorkáře a narazil do auta

Při nehodě utrpěli oba motorkáři zranění

29. srpna 2019 11:36 , aktualizace 11:36

Nehody Záchranáři

     Včera v podvečer došlo na hlavním tahu z Plzně do Klatov, u Štěpánovic k nehodě dvou motorek a jednoho osobního auta. Z místa bylo hlášeno zranění asi dvou lidí, takže k nehodě vyjížděli záchranáři i hasiči.
     "Devětatřicetiletý muž z Mostu s motocyklem značky Kawasaki jel ve směru od Plzně na Klatovy, když na počátku obce Štěpánovice nedodržel bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím motocyklem značky KTM a zezadu do něho narazil. Motocyklisté spadli na zem a při pádu řidič z motocyklu Kawasaki narazil tělem do protijedoucího vozidla značky Škoda Fabia," popsala tisková mluvčí policie.
     Nakonec museli být oba motorkáři transportováni do Klatovské nemocnice. "Oba motorkáře narozené v letech 1979 a 1988 transportujeme pozemní cestou do nemocnice se středně těžkými poraněními. Oba muži jsou při vědomí a nejsou přímo ohroženi na životě," uvedli nám záchranáři.
     "Provedené dechové zkoušky byly u všech účastníků dopravní nehody s negativními výsledky," doplnila mluvčí policie.

Foto: Hasiči a PČR

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!