Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Dvě vážné nehody motorkářů

V prvním případě vjelo motocyklistovi do cesty auto, ve druhém jezdec nezvládl svůj stroj

30. srpna 2022 16:16 , aktualizace 16:21

Nehody Záchranáři

     V neděli krátce před sedmnáctou hodinou došlo na silnici I/13 v obci Boč ke střetu motocyklu s osobním vozem s přívěsným vozíkem. 


     Z místa bylo hlášeno vážné zranění motocyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a také vzlétl vrtulník LZS. Hasiči museli zajistit místo nehody a provést protipožární opatření, zatímco si záchranáři do péče převzali a do Fakultní nemocnice v Plzni letecky transportovali řidiče motocyklu.

     Podle mluvčího policie k nehodě mělo dojít tak, že šestačtyřicetiletý řidič vozidla značky Ford při odbočování vlevo zřejmě přehlédl motocykl značky Harley-Davidson řízený sedmačtyřicetiletým mužem, který předjížděl v levém jízdním pruhu kolonu vozidel. Následně mělo dojít ke střetu vozidla s motocyklem.

     O den později krátce před sedmnáctou hodinou došlo k další vážné dopravní nehodě motocyklu, tentokrát na silnici u obce Mezirolí.
     I k této nehodě vyjely všechny záchranné složky, také vzlétl vrtulník LZS a i tohoto jezdce museli letecky transportovat do Fakultní nemocnice v Plzni.

     "Šestadvacetiletý řidič motocyklu značky Honda jedoucí ve směru z obce Nejdek do Karlových Varů, přibližně sto metrů za obcí Mezirolí zřejmě nepřizpůsobil rychlost, uvedl motocykl do smyku a následně narazil do svodidel na pravé straně pozemní komunikace," popsal nehodu mluvčí policie a doplnil, že u nikoho nebyla zjištěna přítomnost alkoholu.

Foto PČR

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!