Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Kriminalisté již znají totožnost ženy násilně usmrcené na Slovanech

Aktualizováno: Tělo ženy bylo nalezeno na cyklostezce v tratolišti krve

12. února 2022 18:17 , aktualizace čtvrtek 17. února 13:57

Pátrání Smrt Vražda Zásahová jednotka

4. Aktualizace:

     Případ byl objasněn: 

Smrt ženy na cyklostezce objasněna

Smrt ženy na cyklostezce objasněna

17. 02. 2022, 13:26, aktualizace 17. 02. 2022, 13:51

Pečlivé vyšetřování případu nálezu mrtvé ženy na Slovanech přineslo nečekaný zvrat

3. Aktualizace:

     Neděle 16,30 h  Kriminalisté se znovu obracejí na veřejnost s žádostí o poskytnutí informací. "Žádáme občany, kteří se v sobotu 12. února pohybovali v době od čtvrté do sedmé hodiny ranní v lokalitách ulic Cyklistická, Habrová, Liliová a v blízkosti Doudlevecké lávky, aby poskytli informace na linku 158," požádala dnes mluvčí policie s tím, že výzva se týká i všech řidičů, kteří v této době projížděli uvedenými ulicemi a ve voze mají autokameru. 
     Záznam z autokamer či poskytnuté svědectví by mohlo pomoci událost řádně objasnit.

2. Aktualizace:

     Neděle 4.45 h  Kriminalisté již znají totožnost ženy. Rodina poznala zveřejněné věci a poté ženu identifikovala.  "Děkujeme veřejnosti a médiím za výbornou a rychlou spolupráci, díky které již známe totožnost mrtvé ženy. Na případu nadále intenzivně pracují krajští kriminalisté, kteří zjišťují všechny jeho okolnosti," uvedla dnes časně ráno mluvčí policie.

1. Aktualizace:

     Sobota 15 h  Kriminalisté ukázali další předměty zabité ženy, pokud je poznáte, ozvěte se prosím na linku 158.

Původní článek:

     V sobotu časně ráno bylo v Plzni poblíž Cyklistické ulice nalezeno tělo ženy ležící na cyklostezce. Na místo dorazila policie i záchranná služba, záchranáři se pokusili o resuscitaci, která ale bohužel byla neúspěšná, takže lékař musel u ženy konstatovat smrt.

     Prostor si proto převzali a v rozsahu několika set metrů uzavřeli policisté, na místo poté dorazil jak výjezd kriminální policie, tak i koroner. Později dorazili i potápěči krajské zásahové jednotky, kteří momentálně prohledávají řeku.


     Ke smrti ženy zatím policie neuvolnila žádné informace vyjma toho, že krajští kriminalisté v této souvislosti prověřují násilný trestný čin a také, že pátrají po svědcích i ženině totožnosti. Podle našich informací ale měla být žena nalezena s rozbitou hlavou v tratolišti krve, kterou museli po ukončení šetření spláchnout hasiči.

Policisté žádají občany o spolupráci
     Policie zjišťuje totožnost této neznámé ženy, která se dnes ráno měla pohybovat po městě. 

Popis neznámé ženy:
     Věk kolem padesáti let, střední postavy, krátké světlé vlasy - mírně vlnité, modré oči, v uších půlkruhové náušnice ze žlutého kovu.

Popis oblečení:
     
Kalhoty černé barvy Nordblanc, kabát tmavé barvy značky Jack Wolfskin, obuv outdoorová růžovo-fialové barvy - viz přiložené foto.

     Policisté žádají občany o pomoc a poskytnutí informací k ženě podle uvedeného popisu, které můžete sdělit na komunikační linku Policie ČR číslo 158.

     Případ samozřejmě dále sledujeme, čekáme na další informace a budeme aktualizovat.