Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Tělo ženy bylo zabaleno v koberci, mrtvola muže ležela ve stanu

Během ohledání nalezených lidských ostatků objevili kriminalisté opodál další lidské tělo bez známek života

28. února 2022 19:36 , aktualizace 19:55

Smrt

    V pátek 18. února byly v Plzni na Sylvánu nalezeny pozůstatky lidského těla. Na místo samozřejmě vyjeli policisté, kteří nález potvrdili, místo uzavřeli a vyčkali příjezdu kolegů z kriminální policie.
     Vzhledem k tomu, že podle našich informací byly pozůstatky těla zabaleny v koberci a jejich stav ukazoval, že zde leží již značnou dobu, nedalo se vyloučit, že jde o násilný trestný čin a případ si proto převzali krajští kriminalisté, kteří řeší ty nejzávažnější trestné činy včetně vražd.

Druhá mrtvola

     Jenže během ohledávání místa nálezu došlo k něčemu, co nepamatují snad ani policejní veteráni. Nedaleko totiž bylo nalezeno další lidské tělo!
     Policisté k velkému překvapení všech na místě ve stanu v nedalekém křoví nalezli další mrtvolu, tentokrát ale vše ukazovalo, že tato zde neleží dlouho a tedy, že oba nálezy spolu nemají nic společného. 
     Rozběhla se tedy dvě spolu nesouvisející vyšetřování a v obou případech byly nařízeny soudní pitvy.

Předběžné výsledky vyšetřování

     O případu jsme na žádost policie zatím neinformovali, abychom nemařili intenzivní vyšetřování.

     Dnes již svolení kriminalistů máme a můžeme uvést, že ve stanu byl nalezen zemřelý muž narozený v roce 1963. V tomto případu se neprokázalo cizí zavinění a vše nasvědčuje tomu, že šlo o bezdomovce, který ve stanu zemřel následkem zhoršení zdravotního stavu.

      Tělo v koberci, respektive jeho zbytky, patřilo ženě a provedená pitva i u ní vyloučila cizí zavinění její smrti. Na tomto případu kriminalisté ale stále ještě pracují a v současné době zjišťují ženinu totožnost, přesnou příčinu úmrtí a také, jak se její ostatky na Sylván dostaly. 

Foto: Ilustrační z obdobného případu v Plzni