Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Seniora mlátil jeho vlastní hůlkou

Mladík na nádraží napadl starého muže s hůlkou pouze kvůli jízdence

26. dubna 2020 17:32 , aktualizace 17:32

Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     Včera večer kolem deváté hodiny došlo na Hlavním vlakovém nádraží v Plzni k napadení zaměstnance. Postarší, špatně chodící zaměstnanec upozornil mladého muže, že když nemá jízdenku a nečeká na vlak, tak v budově nádraží nemá co dělat. Mladý muž odpověděl vulgárními nadávkami a odejít z nádraží odmítl.
       Zaměstnanec se po chvíli k sedícímu muži vrátil a svůj požadavek zopakoval, mladý muž ale opět odmítl a začal být vůči starému muži i agresivní. "První útok pěstí mi směřoval na hlavu, to jsem vykryl, pak mi ale sebral mojí hůlku, kterou se napřed snažil zlomit a pak mě s ní ještě udeřil," řekl nám napadený muž.
     Na místo dorazily hlídky městské i státní policie a policisté útočníka ještě v budově nádraží zajistili. Starý muž ale překvapivě proti útočníkovi odmítl vypovídat, s tím, že to dál nechce řešit, takže policisté mohli pouze útočníka z nádraží vyvést a důrazně mu domluvit, aby se již nevracel.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.