Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Napadení na nádraží, na oběť si přinesli dokonce i baseballovou pálku

Po dnešní večerní události na Hlavním vlakovém nádraží v Plzni skončil jeden muž v nemocnici a dva na záchytce

Autor: pe sobota 3. února 18:51 , aktualizace pondělí 12. února 13:42

Alkohol Napadení Policie

Partner článku – Alfa Tactical

 
    Dnes před šestou hodinou v podvečer došlo na Hlavním vlakovém nádraží v Plzni k napadení muže sedícího na lavičce v hale.

    Podle informací přímo z místa měla muže napadnout dvojice dalších mužů, která na něj křičela, že jim ukradl telefon. Muži napadeného srazili z lavičky, zasypali ho údery pěstmi i kopanci a poté ho po zemi odtáhli do průchodu, kde jeden z útočníků chtěl v bití pokračovat baseballovou pálkou, naštěstí ale v tu chvíli na místo již přiběhla ostraha nádraží.

    Strážní z bezpečnostní služby Indus v dalším útoku na ležícího muže samozřejmě zabránili, pálku útočníkovi sebrali a přivolali na místo policisty i záchranáře. Do jejichž příjezdu pak poskytli zraněnému první pomoc, útočníky zajistili a udrželi v dostatečné vzdálenosti od napadeného muže.

    Policisté oba útočníky samozřejmě na místě zadrželi. "Dnes ve večerních hodinách došlo podle dosud zjištěných informací ke sporu tří mužů v prostoru Hlavního vlakového nádraží v Plzni, který vyústil v napadení jednoho z nich ostatními dvěma muži.
     Napadený muž narozený v roce 1977 byl transportován k lékařskému ošetření a dechovou zkouškou mu byla naměřena hodnota 3,08 promile alkoholu v dechu.
     Ostatní dva účastníci sporu narození v letech 1986 a 1973 byli převezeni na protialkoholní záchytnou stanici. Věcí se nadále samozřejmě zabýváme,"
uvedla nám k případu mluvčí policie.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.