Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Škvor" na Americké v bytě napadl a zranil muže

Policisté zadrželi stejného útočníka již podruhé během jednoho týdne

13. listopadu 2021 15:25 , aktualizace 16:24

Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical

     V noci na dnešek kolem půl desáté vyjelo několik hlídek policie k nahlášenému napadení obyvatele bytu v Plzni na Americké třídě. Policisté na místě zadrželi útočníka a v bytě nalezli zraněného muže, kterého předali záchranářům. "Můžeme potvrdit, že jsme u uvedeného incidentu skutečně zasahovali. Dle prvotních informací došlo nejprve ke slovní rozepři a poté i fyzickému napadení. Podezřelým je muž narozený v roce 1979 a poškozeným je muž narozený v roce 1984. Podezřelého muže jsme podrobili dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s výsledkem 2,59 promile," uvedla k napadení mluvčí policie s tím, pod vlivem alkoholu byl i napadený muž, a že policisté se v současné době případem stále ještě zabývají.
     Záchranáři nám uvedli, že muže narozeného v roce 1984 transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín se zraněním v obličeji. Dle informací z místa napadený muž utrpěl buď vážné pohmoždění nebo přeražení spodní čelisti.

Skákali po autech

     Tento podezřelý byl během tohoto týdne zadržen již podruhé. Minule to bylo ve středu, když s kamarády skákal po zaparkovaných autech a dle chování na místě si vysloužil přezdívku Škvor. I tento případ je stále ještě v šetření.


Nepodupali i Vaše auto?

Nepodupali i Vaše auto?

11. 11. 2021, 20:36, aktualizace 12. 11. 2021, 06:11

Velice sebejistá skupinka výtržníků skákala po autech, podívejte se, jak se pak chovali při zadržení


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.