Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Agresor ženu mlátil pěstmi a kopal do obličeje kolenem

Policie obvinila útočníka, který napadl ženu přímo v zařízení Armády spásy

4. března 2022 15:41 , aktualizace 15:41

Napadení

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

    Velice vážným napadením skončila návštěva místního Roma v ubytovacím zařízení Armády spásy v Karlových Varech. Případem se policisté zabývali od minulého měsíce a nyní, po shromáždění všech důkazů a svědeckých výpovědí, ho obvinili z několika trestných činů.

     Celá událost se odehrála ve čtvrtek 3. února, kdy muž přišel do ubytovacího zařízení se ženou řešit delší dobu trvající spor, který měl podle našich informací s jejím synem.
     Rozhovor ale brzy přerostl v hádku a ta nakonec vygradovala natolik, že rozzuřený muž ženu napadl. "Před několika dalšími osobami fyzicky napadl čtyřiačtyřicetiletou ženu, kterou měl několikrát zasáhnout do hlavy hlavy pěstí a kolenem," popsal nám útok tiskový mluvčí policie.
     Podle informací, které máme přímo z místa, muž ženu pěstí uhodil do obličeje nejméně šestkrát a poté jí dvakrát kopl kolenem také přímo do obličeje, čímž jí způsobil zranění, se kterými skončila v nemocnici.

     Policistům se podařilo pachatele vypátrat a zadržet. "Policisté šestatřicetiletému muži z Karlových Varů sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu," uvedl tiskový mluvčí policie s tím, že v tuto chvíli agresorovi v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, ale právní kvalifikace případu se samozřejmě ještě může změnit.

Foto ilustrační
 



Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.