Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Okradený muž s rozbitou hlavou ležel na chodníku

Policie hledá svědky možného přepadení na Slovanské třídě

28. dubna 2023 11:24 , aktualizace 11:25

Krádež Napadení Pátrání


     V pondělí 17. dubna kolem půl čtvrté ráno byl na Slovanské třídě v Plzni před domem 195 nalezen zraněný, částečně svlečený a okradený muž. Vzhledem k jeho zranění byli na místo přivoláni záchranáři a samozřejmě i policisté.
     "Muže narozeného v roce 1989 jsme transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň Bory," uvedli nám záchranáři.

     "Policisté se zabývají případem krádeže, zneužití platební karty a možného ublížení na zdraví. Poškozený muž utrpěl poranění hlavy a byla mu odcizena peněženka s finanční hotovostí ve výši 9 tisíc korun, osobními doklady a třemi platebními kartami. Dále mu byl odcizen mobilní telefon," sdělila nám k případu tisková mluvčí policie s tím, že podle dosavadních informací mělo z místa v tu dobu mělo odjíždět vozidlo taxislužby. 

     Policisté žádají případné svědky události, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158 a pomohli nám s objasněním věci.

Foto ilustrační

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.