Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Napadení na Americké třídě v Plzni

Agresoři útočili pepřovým sprejem a lahví, a jeden z napadených musel být transportován do nemocnice

úterý 9. ledna 09:13 , aktualizace 09:13

Napadení Policie Záchranáři

Partner článku – Alfa Tactical


     V sobotu krátce po půl šesté ráno došlo před barem Jekyll & Hyde na Americké třídě v Plzni k napadení dvou mužů několika útočníky.
     Podle svědkyně, která nás na tento případ upozornila, měli být dva muži ihned po opuštění baru napadeni nejprve pepřovým sprejem a poté lahví, kterou byl jeden z napadených opakovaně udeřen do hlavy. Podle této ženy měla útočit skupina několika Ukrajinců, která ale stačila z místa utéct ještě před příjezdem přivolaných policistů.

     Vzhledem k tomu, že jeden z mužů utrpěl tržné rány na hlavě, byli k jeho ošetření přivoláni záchranáři. 
     "Naše posádka si převzala do péče muže narozeného v roce 1985, který utrpěl zranění hlavy a byl zasažen slzotvorným prostředkem. Po ošetření na místě byl pacient při vědomí transportován na chirurgické oddělení Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Případem napadení mužů narozených v roce 1985 a 1977 se v současné chvíli zabýváme a po útočnících pátráme," potvrdila nám útok mluvčí policie.

Foto ilustrační



Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.