Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Černý pasažér na revizora zaútočil nožem

"Řval, že bojoval ve válce a že mu vrazí kudlu do břicha," popsala žena útok v centru Plzně

4. října 2023 17:40 , aktualizace 17:40

Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     K velmi nebezpečné situaci došlo v pondělí před šestou hodinou odpoledne na tramvajové zastávce Hlavní nádraží v Ukrajinské ulici v Plzni. Revizor v tramvaji přistihl tři černé pasažéry, což by samozřejmě nebylo nijak výjimečné, jenže v tomto případě celá situace skončila útokem nožem.

     Podle našich informací oba muži z trojice revizorovi nadávali již v tramvaji a po vystoupení mu jeden z nich začal dokonce vyhrožovat.
     "Ten s culíkem začal řvát, že bojoval několik měsíců na Ukrajině, a že mu vrazí kudlu do břicha, byl to ale Čech ne Ukrajinec. Pak odněkud vytáhl nůž, vyrazil proti tomu druhému muži a ten mu nastříkal do obličeje pepřový sprej. To ho ale nezastavilo a máchal nožem dál. Pak to ale asi začalo působit a utekl směrem k nádraží," popsala nám dramatické dění jedna z žen, čekajících na zastávce.  

     Revizor samozřejmě na místo přivolal policisty a po trojici začalo v okolí pátrat několik hlídek.

     Objevit se je podařilo po chvíli v nádražní hale, kde si právě agresor otíral obličej od slzného plynu.

     Policisté trojici zajistili a u revizorem označeného útočníka nalezli nože dokonce dva.

     "Zabýváme se případem z Ukrajinské ulice, kde muž narozený v roce 1993 v tramvaji a pak na zastávce nejprve nadával a poté vyhrožoval revizorovi, načež vytáhl nůž a rozběhl se k němu. Revizor na svou obranu použil slzotvorný sprej," uvedla k případu tisková mluvčí policie a doplnila: "Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví."

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.