Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda blokovala přivaděč z Plzně na Klatovy

U řidiče v bezvědomí nalezli zbraň, svazky bankovek, boxer a dózu s drogami

21. ledna 2020 14:35 , aktualizace 14:58

Doprava Drogy Nehody Záchranáři Zbraně

     Dnes před osmou hodinou ráno došlo na přivaděči ve směru z Plzně na Klatovy před sjezdem na Litice ke střetu osobního vozu Audi s dodávkou VW Crafter ve vysoké rychlosti. Podle prvotních informací z místa měl řidič vozu Audi jet velmi vysokou rychlostí a zezadu narazit do dodávky. Při nehodě došlo následkem střetu k roztočení obou vozidel a jejich odražení na svodidla po obou stranách přivaděče. 
     O nehodě jsme ráno nepsali, protože jí provázely ještě další mimořádné okolnosti. Podle našich informací totiž ve voze Audi, jehož řidič dle všeho nehodu způsobil a po střetu zůstal v bezvědomí, byla nalezena pistole, policie zatím neuvedla zda plynovka či ostrá, několik svazků bankovek vyšší hodnoty, Eur i korun, kovový boxer a dózička s bílou krystalickou látkou, zřejmě pervitinem.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky a doprava na přivaděči byla svedena do jednoho pruhu. "Zraněný muž kolem třiceti let věku byl transportován se středně těžkým zraněním a poruchou vědomí na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedli záchranáři. 
      Řidič dodávky narozený v roce 1969 a jeho spolujezdec narozený v roce 1997 při nehodě naštěstí zranění neutrpěli.      "Řidič VW se podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem, u řidiče Audi narozeného v roce 1987 nemohla být vzhledem ke zdravotnímu stavu dechová zkouška provedena a byl nařízen odběr krve," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že přesným průběhem a příčinou nehody se policisté dále zabývají.     

      Šetření nehody na místě a odklízecí práce trvaly do cca jedné hodiny odpoledne, v současné chvíli již by místo mělo být bez omezení průjezdné. 


 


Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost