Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet kamionu a osobního vozu

U vážné dopravní nehody zasahovaly všechny složky IZS, na místě tři zranění

23. března 2020 12:33 , aktualizace 13:55

Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes před polednem došlo na silnici 200 spojující Horšovský Týn a Bor, asi 200 metrů před obcí Vidice ve směru na Horšovský Týn, k velmi vážné dopravní nehodě.
     Z místa byl hlášen střet osobního vozu a kamionu, a bohužel také několik zraněných lidí, takže k nehodě vyjeli záchranáři a hasiči ze stanic Tachov, Staňkov a JSDH Bor. Po dojezdu na místo se ukázalo, že kamion i osobní vozidlo po střetu skončily mimo vozovku. Dle mluvčího hasičů bylo nutné řidiče osobního vozu vyprostit pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Spolujezdce z osobního auta a řidiče kamionu nebylo třeba vyprošťovat. Všechny zraněné osoby byly poté předány ZZS.
     "Z místa ZZS transportuje muže narozeného v roce 1968 a muže narozeného v roce 1977 při vědomí se středně těžkými zraněními na urgentní příjem Fakultní nemocnice. Třetí muž, narozený v roce 1959 byl s lehčím zraněním transportován do Stodské nemocnice," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Nehodu momentálně šetří policisté, řidič kamionu měl test na přítomnost alkoholu negativní, u řidiče osobního vozu nebylo možné test provést z důvodu zranění, takže byl nařízen odběr krve v nemocnici.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!