Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda v centru Plzně uzavřela směr na Lochotín

Žena u mostu generála Pattona přeletěla s vozem středový tramvajový pruh a smetla auto v protisměru

10. října 2020 20:04 , aktualizace 21:02

     Dnes před půl osmou večer došlo v Plzni za mostem Generála Pattona ve směru z centra na Lochotín ke střetu dvou osobních aut. Na místo vyjely všechny záchranné složky. Ve voze Opel Astra cestovala žena, ve voze Škoda Fabia byli dva lidé a všichni utrpěli zranění. Nehoda zcela uzavřela směr z centra na Lochotín, policisté museli uzavřít nájezd na most ve směru od hlavní pošty a dopravu odkláněli do sadů 5. května.
     Jak k nehodě došlo policisté zatím šetří, ale nehodu nám popsal na místě svědek: "Od Lochotína jela Astra, kterou řídila žena. Nechápu jak ani proč, ale náhle to stočila doleva, přeletěla ten středový pruh pro tramvaje a najela do protisměru. Mě minula jen o centimetry, ale smetla tu škodovku vedle mě. Nechápu, jak na ten středový pruh dokázala najet, je hrozně vysoký."
     Na místě zasahovali jak strážníci, tak i policisté, hasiči a záchranáři. Záchranáři z místa odvezli celkem tři zraněné osoby.

Aktualizace:
     Podle mluvčí policie vůz Opel řídila sedmačtyřicetiletá žena, test na přítomnost alkoholu měla negativní. Ve škodovce jel jednatřicetiletý řidič, s kterým cestovala pětaomsdesátiletá žena a i tento řidič měl test na alkohol negativní. Proč žena přejela do protisměru policisté stále ještě šetří, podle našich informací zatím není vyloučena ani momentální zdravotní indispozice.

Doprava ve směru na Lochotín již uvolněna


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.