Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dopolední střet dvou vozů na Doubravce

Rozvozce potravin nedal přednost ženě jedoucí s malým dítětem

22. prosince 2020 10:52 , aktualizace 11:29

Doprava Nehody

     Dnes před desátou hodinou dopoledne došlo na křižovatce Zábělské ulice a třídy Vojtěcha Rojíka k dopravní nehodě, při které se střetl vůz Škoda s vozidlem Volkswagen Caddy rozvozové společnosti Rohlík.cz.
     K nehodě došlo podle informací z místa tak, že řidič Volkswagen Caddy při vyjíždění z vedlejší ulice nedal přednost vozidlu Škoda jedoucímu po Zábělské směrem od centra. Na místo vyjely všechny záchranné složky.
     Ve škodovce společně s řidičkou cestovala spolujezdkyně a malé dítě, které záchranáři preventivně vyšetřili. Ke zranění naštěstí nedošlo ani u jednoho z účastníků. Policisté u obou řidičů vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami.
     Nehoda asi hodinu blokovala jízdní pruh Zábělské ulice ve směru z Plzně, v současné chvíli je místo již s opatrností průjezdné. 


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!