Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

V neplánovaném crashtestu to Multicar natřel Mercedesu

Daleko méně poškozená multikára si z nehody odvezla zajímavý suvenýr

28. dubna 2021 14:35 , aktualizace 14:36

Nehody

     Dnes před polednem došlo na silnici mezi obcí Chaloupky a Klatovy k dopravní nehodě, při které se střetl Multicar M25 lidově zvaný "multikára" s dodávkou Mercedes. Podle prvotních informací Mercedes narazil do Multicaru zezadu takovou silou, že zůstal na místě stát se zcela zdemolovaným předkem, zatímco multikáru odhodil několik metrů dopředu.
     Na místo vyrazily všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody, zlikvidovali uniklé provozní kapaliny a uklidili vozovku. Záchranáři převzali jednoho zraněného a transportovali ho do nemocnice. Během úklidu vozovky však nebylo možné najít přední masku dodávky a teprve při bližším pohledu na Multicar, jí hasiči nalezli zalisovanou pod její korbičkou.
     "Řidič s dodávkou značky Mercedes narozený v roce 1978 jel ve směru od Klatov a zezadu narazil do před ním jedoucího vozidla Multicar. Řidič multikáry narozený v roce 1960 z Klatovska byl při nehodě zraněn, převezen nemocnice v Klatovech a po vyšetření propuštěn. Dechové zkoušky byly u obou řidičů s negativními výsledky," uvedla nám mluvčí policie s tím, že příčinu a okolnosti dopravní nehody policisté dále šetří.

Foto Hasiči

Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost