Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda - viník utekl, ačkoli na místě byly i zraněné děti

V převrácené dodávce zůstala žena s dětmi, i přes to viník s kamarády utekl

17. června 2021 14:53 , aktualizace 15:54

Nehody

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes odpoledne kolem druhé hodiny došlo v Plzni na křižovatce ulic Thámova a Hřímalého k vážné dopravní nehodě, při které osobní vůz BMW jedoucí Hřímalého ulicí nedal přednost zprava Volkswagenu Multivan, jedoucímu ulicí Thámova. BMW muselo jet vysokou rychlostí a naprosto nebrzdilo, takže náraz do levého boku nejenže dodávku odhodil o několik metrů, ale také ji převrátil na bok.
     Naprosto nepochopitelné je, že ačkoli v převrácené dodávce zůstala řidička a dvě malé děti, čtyřčlenná posádka BMW bez váhání a jakékoli snahy zraněným pomoci z místa okamžitě utekla. Podle svědků se mělo jednat o čtyři muže, přičemž řidič měl být tmavé pleti, bez trička a tetovaný po celém těle.


     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a záchranáři si do péče převzali zraněnou řidičku i dvě děti narozené v letech 2007 a 2008, které po ošetření na místě transportovali do nemocnice.

     Veškeré okolnosti nehody nyní šetří policie, křižovatka bude zřejmě po dobu několika hodin uzavřena. V průběhu šetření se na místo dostavil muž, který tvrdil, že vůz BMW v době nehody řídil. Podle našich informací ale výpovědi svědků i videozáznamy z místa tohoto muže jako řidiče vylučují a tento muž by měl být jen spolujezdec ze zadní sedačky. 


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.