Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ranní dopravní nehoda

U Dobřan zasahovaly všechny záchranné složky

27. srpna 2021 07:43 , aktualizace 08:52

Nehody

     Dnes ráno před sedmou hodinou došlo na silnici 180 mezi Dobřany a Vodním Újezdem k dopravní nehodě po které zůstalo vozidlo převrácené na střeše. Z místa bylo hlášeno zranění několika lidí, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Po příjezdu hasičů již byli všichni tři cestující mimo vozidlo a v péči záchranářů. Nakonec se ukázalo, že posádka vozu měla obrovské štěstí a do nemocnice musel být transportován pouze muž narozený v roce 1998 a i ten utrpěl pouze lehká zranění. Hasiči z Dobřan i Přeštic provedli zajištění místa události a provedli protipožární opatření. 
     Veškeré okolnosti nehody na místě šetří policisté. Mluvčí nám uvedla, že vozidlo Nissan Primera řídil muž narozený v roce 1998 a s ním ještě cestovaly dvě další osoby, všichni tři byli cizinci. Dle všeho muž za volantem nepřizpůsobil rychlost, při průjezdu pravotočivou zatáčkou vyjel z vozovky a v poli se s vozem převrátil. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou.


 


Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí