Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dvakrát po sobě boural, způsobil značnou škodu a nakonec z místa utekl

Řidič přerazil sloup telefonního vedení a poškodil celkem čtyři vozidla i zeď domu

27. srpna 2021 15:11 , aktualizace 15:20

Nehody

     V noci na dnešek krátce po půlnoci došlo ve Františkových Lázních k dopravní nehodě, při které bylo poškozeno několik vozidel. K nehodě mělo podle tiskového mluvčího policie dojít tak, že třiatřicetiletý řidič osobního vozidla značky BMW jedoucí směrem na Střížov zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a najel do silničního příkopu. Tam narazil do sloupu telefonního vedení, který přerazil a sloup spadl na zaparkované vozidlo Ford.
     Řidič BMW však po chvíli znovu nastartoval a pokračoval v jízdě, ačkoli mu zákon jasně ukládá nehodu oznámit. Po několika metrech však boural znovu a narazil do zaparkovaného vozidla Renault, které bylo nárazem odmrštěno do před ním zaparkovaného vozu Mercedes-Benz. Toto vozidlo ještě poté narazilo do zdi budovy a poničilo jí. Značně poškozené BMW poté již odmítlo v jízdě pokračovat, takže řidič neváhal, na místě nechal auto i se spolujezdcem a utekl po svých.
     "Při této dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění a škoda byla předběžně odhadnuta na částku 615 tisíc korun. Policisté řidiče později vypátrali a zajistili, přesná příčina i okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvedl tiskový mluvčí policie. 

Foto PČR

Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.