Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vůz se ženou a malým dítětem se po střetu s náklaďákem převrátil

U Dobřan dnes kolem poledne zasahovaly všechny záchranné složky

22. listopadu 2021 14:36 , aktualizace 18:01

Nehody

     Dnes před polednem došlo na silnici mezi Dobřany a Chotěšovem k vážné dopravní nehodě. Asi kilometr od Dobřan se střetl osobní vůz Citroen a nákladní automobil s návěsem. Podle policie osobní vozidlo řídila žena narozená v roce 1964 a s ní ve voze cestovala ještě holčička narozená v roce 2016, nákladní vozidlo řídil muž narozený v roce 1975.
     Po strážce vyletěl Citroen z vozovky, převrátil se asi z třímetrového srázu přes střechu a zůstal stát asi deset metrů od silnice na kolech. Na místo vyjely všechny záchranné složky, záchranáři si do péče převzali ženu a dítě, podle informací z místa by však snad jejich zranění neměla být vážná. Dobřanští hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.
     Podle mluvčí policie z dosavadního šetření vyplývá, že se řidička zřejmě lekla protijedoucího nákladního vozidla, strhla řízení, dostala smyk a střetla se s levou zadní částí návěsu. Alkohol u řidiče i řidičky vyloučili policisté dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.