Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou aut na Klatovské třídě v Plzni

Po střetu byl jeden z vozů odražen na přechod pro chodce, kde narazil do sloupu semaforu

13. února 2022 14:40 , aktualizace 14:46

Doprava Nehody

    Včera před třetí hodinou odpoledne došlo na křižovatce Klatovské třídy, Bendovy ulice a náměstí T. G. Masaryka v Plzni k dopravní nehodě, při které se střetly dva vozy Škoda a jeden z nich byl navíc odražen na přechod pro chodce, kde narazil do sloupu semaforu. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

    Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření. Řidičce rozvážky jídla, která začala upadat do šoku, také poskytli deku a tepelný komfort ve svém vozidle.

    Mladá řidička rozvozu jídla i žena středního věku, která řídila druhý vůz, se podrobily dechovým zkouškám na alkohol, které vyšly s negativním výsledkem. "S vozidlem značky Škoda Fabia jela místní čtyřiapadesátiletá žena po Klatovské třídě a na křižovatce nerespektovala světelný signál „Stůj!“. Řidička vjela s vozidlem do prostoru křižovatky, kde došlo ke střetu s vozidlem značky Škoda Citigo, jedoucím do ulice Bendova," popsala nehodu mluvčí policie.


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.