Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dodávka auto doslova zarazila pod návěs kamionu

Dva zraněné museli z vraku vystříhat hasiči, ženu do nemocnice transportoval vrtulník

10. března 2022 09:58 , aktualizace 10:52

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

     Včera po deváté hodině došlo na silnici 21 u Františkových Lázní k vážné dopravní nehodě, při které dodávka doslova zarazila osobní vůz pod návěs kamionu. 
     "Řidič vozu Fiat Ducato narozený v roce 1986 nedodržel bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím vozem Honda a když vozidla musela zastavit kvůli dopravnímu omezení, zezadu do něj narazil, čímž ho zatlačil pod zadní část návěsu kamionu Mercedes-Benz," popsal tiskový mluvčí policie. 

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření. Z Hondy pak museli vyprostit pětašedesátiletého řidiče a třiapadesátiletou spolujezdkyni, kteří ve vraku zůstali zaklíněni. Když se jim oba zraněné podařilo pomocí hydraulických nástrojů dostat ven, předali je do péče záchranářů. Ti po ošetření na místě muže transportovali do nemocnice v Chebu, žena ale utrpěla tak vážné poranění nohy, že musel být povolán vrtulník LZS a transportovat jí do Fakultní nemocnice Plzeň. 

     Provoz na silnici byl kvůli nehodě několik hodin zcela uzavřený. Policisté u řidičů všech tří vozidel vyloučili požití alkoholu i omamných látek a nehodou se dále zabývají. "Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání těžkého ublížení na zdraví," doplnil mluvčí policie.

Foto HZS a PČR

 


Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí