Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nepřizpůsobení rychlosti se řidiči nevyplatilo

Na voze si způsobil skoro milionovou škodu

16. března 2022 15:57 , aktualizace 18:05

Doprava Nehody

     Včera krátce po půl jedenácté večer došlo na silnici I/6 z Prahy do Karlových Varů, přibližně tři sta metrů za Andělskou Horou, což je obec přibližně deset kilometrů od Karlových Varů, k dopravní nehodě osobního vozu Mercedes.
     "Pětačtyřicetiletý muž zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy mokré pozemní komunikaci, s vozidlem dostal smyk a vyjel vlevo mimo komunikaci, kde následně narazil do směrového sloupku a poté postupně do čtyř vzrostlých listnatých a jednoho jehličnatého stromu," popsal tiskový mluvčí policie.
      Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění a řidič se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.
      "Předběžná škoda byla odhadnuta na přibližně 910 tisíc korun. Policisté z dopravního inspektorátu tento přestupek vyřešili uložením příkazu na místě, tedy pokutou," doplnil mluvčí policie.

Foto PČR

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.