Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Další dnešní dopravní nehoda

Po nedání přednosti byl vůz odražen do příkopu

22. března 2022 15:31 , aktualizace 18:37

Nehody

     Dnes před půl šestou ráno došlo došlo na křižovatce mezi Domažlicemi, Kdyní, Oprechticemi a Koutem na Šumavě k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy.
     "Čtyřiapadesátiletý řidič při řízení osobního vozidla Škoda Octavia ve směru jízdy od obce Oprechtice na obec Kdyně nerespektoval svislou dopravní značku Dej přednost v jízdě! a při vjíždění do křižovatky nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu Volkswagen Golf, jehož řidič jel po hlavní pozemní komunikaci od obce Domažlice na obec Kdyně," popsala tisková mluvčí policie s tím, že šestadvacetiletý řidič vozidla Volkswagen narazil přední částí vozidla do pravé zadní části vozidla Škoda Octavia. To dostalo po nárazu smyk a přední částí narazilo do silničního příkopu a poté se odrazilo zpět a skončilo v protisměru.
      Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo ke zranění osob. Požití alkoholu bylo u obou řidičů vyloučeno dechovými zkouškami. Okolnosti nehody dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto PČR

 



KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.