Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Těžce opilý způsobil dvě nehody a poté z místa utekl

Řidič po vypátrání a zadržení policistům nadýchal téměř tři promile

29. března 2022 13:04 , aktualizace 14:38

Alkohol Doprava Nehody Zadržení pachatele

     V sobotu 26. března krátce po 15. hodině došlo v Líních krátce po sobě hned ke dvěma dopravním nehodám způsobených tím samým řidičem.
     "Třiačtyřicetiletý řidič vozu Mercedes Benz, který jel ulicí Hornická do středu obce, nedal přednost v jízdě vozidlu Fiat Ducato, které jelo ve směru na Plzeň po hlavní komunikaci.
     Třiapadesátiletý řidič Fiatu Ducato již nedokázal střetu vozidel zabránit a po nárazu byl odhozen na dopravní značku a také na sloup veřejného osvětlení,"
popsala nehodu tisková mluvčí policie a pokračovala: "Viník dopravní nehody na místě nezastavil jak měl a pokračoval dál v jízdě ulicí sady Pionýrů, kde při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy, přejel do protisměru a asi 100 metrů jel vlevo mimo komunikaci po travnaté ploše.
     Poté se s vozidlem vrátil zpět na komunikaci a po několika metrech řidič odstavil vozidlo uprostřed komunikace."

      Řidič společně se svým devětatřicetiletým spolujezdcem z nepojízdného vozidla utekli, policistům se je ale podařilo vypátrat a řidič při dechové zkoušce nadýchal 2,7 promile alkoholu.

      Poté byl převezen k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu. Řidič je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto PČR

 


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.