Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Z parkoviště udělal autovrakoviště a z místa utekl

Při šíleném dominu bylo poškozeno celkem pět aut a škoda je téměř půl milionu

7. dubna 2022 13:31 , aktualizace 14:00

Alkohol Nehody

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Na základě výsledků krevních testů, které nyní dorazily, policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu obvinili čtyřicetiletého muže z Chodova ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

     V neděli 27. února krátce před čtvrtou hodinou ráno tento muž s osobním vozem Škoda poblíž Vintířova na Sokolovsku v levotočivé zatáčce zjevně nepřizpůsobil rychlost a vyjel ze silnice, narazil do dopravní značky a svodidel, které poškodil a po ujetí několika dalších desítek metrů prorazil oplocení parkoviště, na které se vřítil jako meteor. "Muž s vozidlem na parkovišti narazil do zaparkovaného automobilu Volkswagen, nárazem ho odrazil na další vedle zaparkované vozidlo Volkswagen, to následně narazilo do zaparkovaného automobilu Škoda a ta byla nakonec odražena na vedle zaparkovaný vůz Renault," popsal demoliční derby způsobené řidičem tiskový mluvčí policie.

     Řidič, který měl toto šílené domino na svědomí, na místě na nic nečekal a utekl, aniž nehodu ohlásil. Na místo nehody vyjeli hasiči k zajištění protipožárních opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin, zatímco policisté začali v okolí po řidiči pátrat. "Policisté čtyřicetiletého řidiče vypátrali v nedalekém Vintířově. Ten se poté podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,5 promile," uvedl tiskový mluvčí policie s tím, že způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 430 tisíc korun.

     V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky.


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.