Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Se sportovním vozem se řidič několikrát převrátil přes střechu

Nehoda si vyžádala dva zraněné a půlmilionovou škodu, řidiče musel do nemocnice transportovat vrtulník LZS

20. dubna 2022 08:28 , aktualizace pátek 22. dubna 15:15

Doprava Nehody Záchranáři

     K vážné dopravní nehodě došlo v noci na dnešek před půl jedenáctou hodinou na silnici z Plzně na Most u Hubenova, kde řidič s osobním vozem Porsche zřejmě nezvládl řízení, vyjel mimo silnici a několikrát se převrátil přes střechu. 
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali vážně zraněného řidiče. "Muže jsme leteckou cestou transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín s těžkým zraněním, ale ve stabilním stavu a při vědomí," uvedli záchranáři s tím, že spolujezdec se středně těžkými zraněními byl na Urgentní příjem Fakultní nemocnice transportován se středně těžkými zraněními a také při vědomí.

     Jak k nehodě vozu došlo nám popsala tisková mluvčí policie: "Z dosavadního šetření vyplývá, že pětatřicetiletý řidič, který jel od obce Lhotka směrem na Hubenov, na přímém úseku po projetí pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel do protisměru a po přejetí krajnice havaroval v levém silničním příkopu, kde se auto převrátilo a bylo odraženo zpět na silnici. Při nehodě utrpěl zranění řidič i jeho dvaatřicetiletý spolujezdec"
     Dechová zkouška nebyla s ohledem na zranění provedena, řidiči byla odebrána krev. Vzniklou škodu policisté odhadli na 500 tisíc korun a nehodou se i nadále zabývají.

Foto HZS a PČR

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!