Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Při nárazu dodávky do stromu byl zraněn řidič i spolujezdec

Spolujezdce museli z vozu vyprostit hasiči a do nemocnice ho transportoval vrtulník

25. dubna 2022 13:25 , aktualizace neděle 1. května 23:53

Doprava Nehody

     K vážné dopravní nehodě došlo dnes kolem osmé hodiny ráno na silnici č. 222 u obce Počerny, což je část Karlových Varů. Dodávka Iveco, ve které cestovaly tři osoby, zde po vyjetí ze silnice narazila do stromu a z místa bylo hlášeno několik zraněných.

[ video nenalezeno: https://static2.krimi-plzen.cz/media/video/b0765edf861f588c7312d37c97b83682e8584f7b1cb3cf310931d90384c9132f--2022-05-01-235056.webm ]


     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči museli jednoho zraněného z vozu dokonce vyprostit a lékař záchranářů si na místo povolal i vrtulník letecké záchranné služby. Zároveň hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření.
     Hasiči zajistili místo pro přistání záchranářského vrtulníku na nedalekém fotbalovém hřišti, kam byl zraněný převezen a následně byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Druhý zraněný, řidič dodávky, byl po ošetření na místě pozemní cestou transportován do nemocnice v Karlových Varech.
     Provoz na silnici byl během záchranných prací uzavřený.

     "Čtyřiapadesátiletý řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Policisté s řidičem provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativní. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření dopravních policistů," uvedla k nehodě tisková mluvčí policie.


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.