Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Hromadná dopravní nehoda

Opravdu nepříjemné probuzení zažil muž spící ve voze před místem svého zaměstnání

6. května 2022 08:47 , aktualizace 09:48

Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes před šestou hodinou ráno došlo u průmyslové zóny v Dýšině k dopravní nehodě, které se účastnilo pět vozidel a čtyři z nich se střetla.

     Z místa bylo hlášeno zranění, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a jednoho zraněného kvůli bolestem přenesli z vozidla do sanitního vozu. "Muže narozeného v roce 1967 jsme s lehkým zraněním transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," potvrdili nám informace záchranáři. Poté museli hasiči ještě zlikvidovat uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu.

     "Řidič narozený v roce 1995 jel s vozem Renault Kangoo ve směru od Dýšiny na Kyšice a zastavil za před ním vlevo odbočujícím vozidlem. Řidiči vozu Ford Transit jedoucímu za ním se ale nepodařilo zabrzdit a aby se vyhnul střetu, pokusil se strhnout řízení do protisměru. To se mu ale nepodařilo, narazil do Renaultu a poté ještě do protijedoucího vozu Seat Ibiza řízeného mužem narozeným v roce 1967. Vůz Seat byl nárazem navíc odmrštěn na vedle silnice zaparkovaný vůz Fiat Ducato, ve kterém spal muž," popsala tisková mluvčí policie jak k nehodě došlo s tím, že vše nasvědčuje tomu, že viníkem celé nehody je muž narozený v roce 1959, který řídil Ford Transit. Zranění utrpěl řidič vozu Seat.

      Policisté u všech řidičů vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají.


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!