Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet vozů u Kyšic

U dopravní nehody zasahují všechny záchranné složky, provoz je řízen kyvadlově

16. června 2022 14:51 , aktualizace 15:51

Doprava Nehody

     Dnes ve dvě hodiny odpoledne došlo u Plzně na silnici mezi Kyšicemi a Letkovem k dopravní nehodě, při které se střetla chladírenská dodávka Iveco a osobní vůz BMW.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a sorbentem zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.
     Záchranáři si mezitím převzali do péče oba zraněné řidiče. Oba ale měli obrovské štěstí a jejich zranění byla jen povrchová, takže oba muži mohli po ošetření být ponecháni na místě.

     Podle informací přímo z místa řidič dodávky přijížděl od Kyšic a rozhodl se objet od Plzně najíždějící kamion, při tom ale přejel do protisměru. Řidič protijedoucího BMW se sice snažil uhnout ke straně vozovky, střetu ale nedokázal úplně zabránit a jeho vůz byl nárazem odhozen do příkopu. 

     Policisté podrobili oba řidiče testu na přítomnost alkoholu, který měli oba negativní a nehodu na místě dále šetří. Provoz je v místě řízen kyvadlově


K velmi podobné nehodě došlo i dnes dopoledne na hlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary:

     Dnes v půl desáté dopoledne došlo na hlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary u odbočky na Skelnou Huť k dopravní nehodě, při které se osobní vůz střetl s protijedoucím nákladním vozem.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zlikvidovali pomocí sorbentu uniklé provozní kapaliny. Záchranáři si mezitím do péče převzali zraněnou řidičku osobního vozu. "Ženu narozenou v roce 1998 jsme s četnějšími lehčími zraněními a při vědomí transportovali na chirurgické oddělení Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Řidička jela s vozem Škoda Octavia ve směru na Plzeň, když náhle ze zatím nezjištěné příčiny plynule přejela do protisměru. Protijedoucí řidič nákladního vozu Citroen Jumper narozený v roce 1999 se pokusil zabránit střetu, což se mu ale podařilo jen částečně a vozy se střetly pravými boky."

      Policisté se okolnostmi nehody dále zabývají, požití alkoholu bylo u obou účastníků vyloučeno dechovými zkouškami.

Foto PČR

T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.