Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto po střetu skončilo v bráně

Viník nehody měl pozitivní dechovou zkoušku i zákaz řízení

12. července 2022 15:12 , aktualizace 15:49

Alkohol Nehody

     Včera před pátou hodinou ráno došlo ve Velkém Boru na Klatovsku k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy a jeden z nich byl nárazem odmrštěn do brány vjezdu na pozemek.  
     "Pětatřicetiletý muž z obce na Horažďovicku s vozidlem Ford vyjížděl z účelové komunikace, kde byla umístěna dopravní značka „Dej přednost v jízdě!". Po hlavní komunikaci jel řidič s vozidlem Volkswagen Passat ve směru od obce Svéradice, řidič s vozidlem Ford mu nedal přednost a došlo ke střetu, při kterém byl Volkswagen odražen vlevo mimo silnici, kde přední částí narazilo do vjezdové brány oploceného pozemku," popsala tisková mluvčí policie s tím, že řidič Volkswagenu při nehodě utrpěl zranění.
     Následným šetřením policisté zjistili, že řidič Fordu, který nehodu zavinil, neměl za volantem co dělat. "Řidič vozu Ford se na výzvu policistů podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,15 promile alkoholu. Dalším šetřením policisté zjistili, že má platnou blokaci řidičského oprávnění pro všechny skupiny motorových vozidel," uvedla mluvčí policie.
     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto PČR

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.