Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní náraz dodávky do stromu zavinil protijedoucí řidič

Při nehodě utrpěl zranění řidič dodávky i jeho spolujezdkyně

29. července 2022 16:34 , aktualizace 17:19

Nehody

     Dnes před polednem došlo na silnici vedoucí z Boru do Horšovského Týna nedalekou obce Boječnice k dopravní nehodě, při které osobní vůz vytlačil ze silnice dodávku a ta poté ještě čelně narazila do stromu. 

     Při nehodě utrpěl zranění řidič dodávky narozený v roce 1981 i jeho spolujezdkyně narozená v roce 1978 a k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali únik provozních kapalin.
     Oba zranění museli být po ošetření na místě transportováni záchranáři do nemocnice.

     "Od Boječnic na Bor jel s vozem Škoda Octavia řidič narozený v roce 1987, dle všeho se řádně nevěnoval řízení a v důsledku toho přejel do protisměru. Zde ohrozil protijedoucího řidiče vozu Peugeot Boxer narozeného v roce 1981. Ten pak ve snaze zabránit střetu strhl řízení a čelně narazil do stromu," popsala nehodu tisková mluvčí policie.      
     Policisté u obou řidičů vyloučili požití alkoholu a nehodou se dále zabývají.

Foto: Hasiči

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.