Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Převrácený náklaďák zaklínil velmi vážně zraněného řidiče

Muže museli z kabiny vozu vyprostit hasiči a do nemocnice ho transportoval vrtulník LZS

19. srpna 2022 14:26 , aktualizace 14:53

Hasiči Záchranáři

      K velmi vážné nehodě a s tím spojenému pracovnímu úrazu došlo včera odpoledne u Šindelové na Sokolovsku, kde se při vykládce převrátil nákladní automobil s hlínou. Z místa bylo hlášeno zaklínění a zřejmě i rozsáhlé zranění jeho řidiče, takže k havárii vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník letecké záchranné služby.

      Vážná zranění se bohužel potvrdila. Řidič při pádu vozu utrpěl zranění páteře, žeber a nohy, přičemž zůstal zaklíněn v kabině vozu. Hasiči proto vyřízli čelní sklo vozu aby ho mohli vyprostit. Muže si poté převzali záchranáři a letecky ho transportovali do Fakultní nemocnice v Plzni.

     Podle tiskového mluvčího policie zde padesátiletý muž začal s vykládkou hlíny určené pro úpravu terénu, při zvednutí korby ale došlo k převážení nákladu a převrácení vozu na pravý bok. 

       "Muž vzhledem k utrpěným zraněním nebyl schopen se podrobit dechové zkoušce a byl proto nařízen odběr krve. Veškerými okolnostmi případu se dále zabýváme," uvedl nám tiskový mluvčí policie.

Foto HZS

TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost