Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Řidič se s autem převrátil do pole

Mladého muže musel po nehodě do nemocnice transportovat vrtulník

2. září 2022 11:32 , aktualizace 11:32

Doprava Nehody

     Dnes po půl sedmé ráno došlo na silnici II/232 u Němčovic na Rokycansku k dopravní nehodě, při které se osobní vůz po vyjetí ze silnice převrátil do pole.
      K nehodě vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči vyprostili z vozu zraněného řidiče a pomohli s jeho přenesením do vrtulníku. "Mladý muž utrpěl středně těžká zranění, se kterými by při vědomí transportován cestou Lzs na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Hasiči poté havarované vozidlo, které bylo na střeše, vrátili na kola a jeho majitel si zajistí odtah.

     Jak k nehodě došlo, nám popsal tiskový mluvčí policie: "Muž narozený v roce 1997 jel s vozidlem Škoda Roomster ve směru od Liblína na Němčovice, když nepřizpůsobil rychlost a v pravotočivé zatáčce vyjel mimo komunikaci, kde havaroval na poli."
     Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu a nehodou se dále zabývají.

Foto ilustrační

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!