Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nebyl zraněný, pouze čekal na syna

K autu v příkopu vyjížděly dnes ráno všechny záchranné složky

7. října 2022 11:19 , aktualizace 11:25

Nehody

      Dnes kolem půl sedmé ráno oznámil řidič projíždějící nedaleko Němčic na Domažlicku, že v příkopu zahlédl havarované vozidlo, ve kterém je dle všeho zraněný člověk. 
      Na uvedené místo vyjely všechny záchranné složky a opravdu zde byla v silničním příkopu nalezena Škoda Felicia, za jejímž volantem seděl starší muž. Tomu hasiči pomohli z vozu a ukázalo se, že zde sedí již několik hodin.

      "Muž narozený v roce 1948 se v půl páté ráno na silnici otáčel s vozem Škoda Felicia, přičemž sjel zadní částí vozu do příkopu," popsala tisková mluvčí policie. Muž poté policistům vysvětlil, že o pomoc zavolal synovi, který je na cestě mu pomoci auto vytáhnout, ale má to daleko, takže si sedl do auta a čekal na něj.

       Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodu s ním vyřešili příkazem na místě. Následně byl muž záchranáři transportován k vyšetření do nemocnice, protože v průběhu dvouhodinového čekání silně prochladl a došlo u něj ke zhoršení zdravotního stavu.


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.