Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet motorkáře s kamionem uzavřel dálnici D5

K vážné nehodě došlo mezi sjezdy na Sulkov a Litice

9. října 2022 18:01 , aktualizace 19:10

Dálnice Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes po páté hodině odpoledne došlo na 87. kilometru dálnice D5 ve směru z Plzně na Prahu, tedy mezi sjezdy na Sulkov a Litice, k dopravní nehodě, při které se střetl motocykl Honda s kamionem Scania.

     Z místa bylo hlášeno vážné zranění motocyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a dálnice byla ve směru na Prahu asi na hodinu uzavřena.
     Hasiči zajistili místo události a mladého motocyklistu si do péče převzali záchranáři. "Z místa transportujeme muže narozeného v roce 2000 se středně těžkým zraněním na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Podle našich informací do kamionu jedoucího v pravém jízdním pruhu ze zatím neznámého důvodu zezadu narazil rychle jedoucí motocyklista. O síle nárazu svědčí jednak ohnuté vidlice motocyklu, ale i stopy přední pneumatiky motocyklu a přilby jezdce na zadní části kamionu.

     Řidič kamionu na místě uvedl, že si nejprve myslel, že silná rána kterou slyšel, bylo prasknutí jeho pneumatiky a teprve až po zastavení zjistil, že motorkář do jeho soupravy zezadu narazil.     

     Policisté u obou řidičů vyloučili požití alkoholu a nehodou se dále zabývají. Provoz na dálnici je již plně obnoven a všem řidičům, kteří vytvořili ukázkovou záchranářskou uličku, bezesporu patří poděkování.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!